Antalyada Yangın : Antalya'da 5 katlı rezidansta yangın | NTV - Yangın, itfaiyenin müdahalesiyle söndürülürken, patlamada.. Yangın, itfaiyenin müdahalesiyle söndürülürken, patlamada. Jun 07, 2021 · antalya'nın serik ilçesine bağlı gebiz haciosmanlar mevkisinde, erşan toklu'nun yönetiminde olan kamyonda bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Yangına havadan ve karadan itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor. Rüzgarın etkisiyle büyüyen yangının ormanlık alana ilerlememesi için ekiplerin çalışması sürüyor. İhbar üzerine bölgeye gelen itfaiye, rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangını güçlükle kontrol altına.

4 yaralı 8 adana valisi süleyman elban, polis uygulama noktasını ziyaret etti 9 Jun 30, 2021 · yangın helikopterlerinin yanı sıra karadan da manavgat orman i̇şletme müdürlüğü, çevre ilçelerden gelen yangınla mücadele ve antalya büyükşehir belediyesi itfaiye ekipleri alevlere. Jun 06, 2021 · antalya'da kullanılmayan bir işyerinde çıkan yangın, rüzgarın da etkisi ile büyüyerek tarlalara sıçradı. Jun 23, 2021 · antalya'nın kepez ilçesi altınova düden mahallesi, antalya caddesi'nde, kuru süs bitkileri serasında saat 12.30 sıralarında yangın çıktı. Yangına havadan ve karadan itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor.

Antalya'da yangın: Dumanlar gökyüzünü kapladı! - Son ...
Antalya'da yangın: Dumanlar gökyüzünü kapladı! - Son ... from iasbh.tmgrup.com.tr
Rüzgarın etkisiyle büyüyen yangının ormanlık alana ilerlememesi için ekiplerin çalışması sürüyor. İhbar üzerine bölgeye gelen itfaiye, rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangını güçlükle kontrol altına. Jun 23, 2021 · antalya'da dağlık alanda çıkan yangın söndürüldü 5 antalya'da sahilde oluşan hortum nedeniyle 6 turist yaralandı 6 hatay'da sulak alana hendek açılıp moloz dökülmesiyle ilgili inceleme başlatıldı 7 adana'da lastiği patlayan otomobil devrildi: 4 yaralı 8 adana valisi süleyman elban, polis uygulama noktasını ziyaret etti 9 Toklu, kamyonda yüklü olan saman balyaları arasında çıkan dumanı fark edince aracı park etti. Yangına havadan ve karadan itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor. Duman kaplayan otelin üst katındaki. Jun 06, 2021 · harabe dükkanda çıkan yangın, ormanlık alana doğru ilerliyor

Jun 30, 2021 · yangın helikopterlerinin yanı sıra karadan da manavgat orman i̇şletme müdürlüğü, çevre ilçelerden gelen yangınla mücadele ve antalya büyükşehir belediyesi itfaiye ekipleri alevlere.

Jun 06, 2021 · harabe dükkanda çıkan yangın, ormanlık alana doğru ilerliyor Jul 01, 2021 · antalya'da motosikletiyle önce bir otomobile ardından da aydınlatma direğine çarpan 25 yaşındaki kişi yaşamını yitirdi. Akdeniz üniversitesi hastanesinde hemşire olarak görev yapan. Jun 02, 2021 · antalya'da otel yangını antalya'daki bir otelde sabahın erken saatlerinde çıkan yangında otelde bulunan turistler korku dolu anlar yaşadı. Rüzgarın etkisiyle büyüyen yangının ormanlık alana ilerlememesi için ekiplerin çalışması sürüyor. Duman kaplayan otelin üst katındaki. Jun 23, 2021 · antalya'da dağlık alanda çıkan yangın söndürüldü 5 antalya'da sahilde oluşan hortum nedeniyle 6 turist yaralandı 6 hatay'da sulak alana hendek açılıp moloz dökülmesiyle ilgili inceleme başlatıldı 7 adana'da lastiği patlayan otomobil devrildi: Jun 23, 2021 · antalya'nın kepez ilçesi altınova düden mahallesi, antalya caddesi'nde, kuru süs bitkileri serasında saat 12.30 sıralarında yangın çıktı. Jun 07, 2021 · antalya'nın serik ilçesine bağlı gebiz haciosmanlar mevkisinde, erşan toklu'nun yönetiminde olan kamyonda bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Yangına ilk müdahaleyi çalışanlar yaptı. Yangına havadan ve karadan itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor. Jun 14, 2021 · antalya'da evde patlama ve yangın antalya'da 4 katlı binanın 3'üncü katındaki dairede, patlamayla birlikte yangın çıktı. Jun 06, 2021 · antalya'da kullanılmayan bir işyerinde çıkan yangın, rüzgarın da etkisi ile büyüyerek tarlalara sıçradı.

Jun 06, 2021 · antalya'da kullanılmayan bir işyerinde çıkan yangın, rüzgarın da etkisi ile büyüyerek tarlalara sıçradı. Yangına ilk müdahaleyi çalışanlar yaptı. 4 yaralı 8 adana valisi süleyman elban, polis uygulama noktasını ziyaret etti 9 Jun 07, 2021 · antalya'nın serik ilçesine bağlı gebiz haciosmanlar mevkisinde, erşan toklu'nun yönetiminde olan kamyonda bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Jun 02, 2021 · antalya'da otel yangını antalya'daki bir otelde sabahın erken saatlerinde çıkan yangında otelde bulunan turistler korku dolu anlar yaşadı.

Antalya Manavgat'ta 2 noktada yangın! - GÜNCEL Haberleri
Antalya Manavgat'ta 2 noktada yangın! - GÜNCEL Haberleri from i12.haber7.net
Jun 14, 2021 · antalya'da evde patlama ve yangın antalya'da 4 katlı binanın 3'üncü katındaki dairede, patlamayla birlikte yangın çıktı. Akdeniz üniversitesi hastanesinde hemşire olarak görev yapan. Yangına havadan ve karadan itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor. Yangına ilk müdahaleyi çalışanlar yaptı. Rüzgarın etkisiyle büyüyen yangının ormanlık alana ilerlememesi için ekiplerin çalışması sürüyor. Jun 30, 2021 · yangın helikopterlerinin yanı sıra karadan da manavgat orman i̇şletme müdürlüğü, çevre ilçelerden gelen yangınla mücadele ve antalya büyükşehir belediyesi itfaiye ekipleri alevlere. Yangın, itfaiyenin müdahalesiyle söndürülürken, patlamada. İhbar üzerine bölgeye gelen itfaiye, rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangını güçlükle kontrol altına.

Rüzgarın etkisiyle büyüyen yangının ormanlık alana ilerlememesi için ekiplerin çalışması sürüyor.

Jun 06, 2021 · antalya'da kullanılmayan bir işyerinde çıkan yangın, rüzgarın da etkisi ile büyüyerek tarlalara sıçradı. Duman kaplayan otelin üst katındaki. Rüzgarın etkisiyle büyüyen yangının ormanlık alana ilerlememesi için ekiplerin çalışması sürüyor. Jun 06, 2021 · harabe dükkanda çıkan yangın, ormanlık alana doğru ilerliyor Jun 23, 2021 · antalya'da dağlık alanda çıkan yangın söndürüldü 5 antalya'da sahilde oluşan hortum nedeniyle 6 turist yaralandı 6 hatay'da sulak alana hendek açılıp moloz dökülmesiyle ilgili inceleme başlatıldı 7 adana'da lastiği patlayan otomobil devrildi: İhbar üzerine bölgeye gelen itfaiye, rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangını güçlükle kontrol altına. Yangına ilk müdahaleyi çalışanlar yaptı. Jun 02, 2021 · antalya'da otel yangını antalya'daki bir otelde sabahın erken saatlerinde çıkan yangında otelde bulunan turistler korku dolu anlar yaşadı. Akdeniz üniversitesi hastanesinde hemşire olarak görev yapan. 4 yaralı 8 adana valisi süleyman elban, polis uygulama noktasını ziyaret etti 9 Jun 14, 2021 · antalya'da evde patlama ve yangın antalya'da 4 katlı binanın 3'üncü katındaki dairede, patlamayla birlikte yangın çıktı. Jun 07, 2021 · antalya'nın serik ilçesine bağlı gebiz haciosmanlar mevkisinde, erşan toklu'nun yönetiminde olan kamyonda bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Jun 30, 2021 · yangın helikopterlerinin yanı sıra karadan da manavgat orman i̇şletme müdürlüğü, çevre ilçelerden gelen yangınla mücadele ve antalya büyükşehir belediyesi itfaiye ekipleri alevlere.

Akdeniz üniversitesi hastanesinde hemşire olarak görev yapan. Jun 23, 2021 · antalya'nın kepez ilçesi altınova düden mahallesi, antalya caddesi'nde, kuru süs bitkileri serasında saat 12.30 sıralarında yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye gelen itfaiye, rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangını güçlükle kontrol altına. Jun 02, 2021 · antalya'da otel yangını antalya'daki bir otelde sabahın erken saatlerinde çıkan yangında otelde bulunan turistler korku dolu anlar yaşadı. Duman kaplayan otelin üst katındaki.

Antalya'daki orman yangın kontrol altında - Son Dakika ...
Antalya'daki orman yangın kontrol altında - Son Dakika ... from www.trthaber.com
4 yaralı 8 adana valisi süleyman elban, polis uygulama noktasını ziyaret etti 9 Jun 23, 2021 · antalya'da dağlık alanda çıkan yangın söndürüldü 5 antalya'da sahilde oluşan hortum nedeniyle 6 turist yaralandı 6 hatay'da sulak alana hendek açılıp moloz dökülmesiyle ilgili inceleme başlatıldı 7 adana'da lastiği patlayan otomobil devrildi: Jun 30, 2021 · yangın helikopterlerinin yanı sıra karadan da manavgat orman i̇şletme müdürlüğü, çevre ilçelerden gelen yangınla mücadele ve antalya büyükşehir belediyesi itfaiye ekipleri alevlere. Rüzgarın etkisiyle büyüyen yangının ormanlık alana ilerlememesi için ekiplerin çalışması sürüyor. Toklu, kamyonda yüklü olan saman balyaları arasında çıkan dumanı fark edince aracı park etti. Jun 06, 2021 · harabe dükkanda çıkan yangın, ormanlık alana doğru ilerliyor Akdeniz üniversitesi hastanesinde hemşire olarak görev yapan. Jun 23, 2021 · antalya'nın kepez ilçesi altınova düden mahallesi, antalya caddesi'nde, kuru süs bitkileri serasında saat 12.30 sıralarında yangın çıktı.

Toklu, kamyonda yüklü olan saman balyaları arasında çıkan dumanı fark edince aracı park etti.

Toklu, kamyonda yüklü olan saman balyaları arasında çıkan dumanı fark edince aracı park etti. Duman kaplayan otelin üst katındaki. Jun 02, 2021 · antalya'da otel yangını antalya'daki bir otelde sabahın erken saatlerinde çıkan yangında otelde bulunan turistler korku dolu anlar yaşadı. Jun 14, 2021 · antalya'da evde patlama ve yangın antalya'da 4 katlı binanın 3'üncü katındaki dairede, patlamayla birlikte yangın çıktı. Yangına havadan ve karadan itfaiye ekiplerinin müdahalesi sürüyor. Jun 23, 2021 · antalya'da dağlık alanda çıkan yangın söndürüldü 5 antalya'da sahilde oluşan hortum nedeniyle 6 turist yaralandı 6 hatay'da sulak alana hendek açılıp moloz dökülmesiyle ilgili inceleme başlatıldı 7 adana'da lastiği patlayan otomobil devrildi: Jun 30, 2021 · yangın helikopterlerinin yanı sıra karadan da manavgat orman i̇şletme müdürlüğü, çevre ilçelerden gelen yangınla mücadele ve antalya büyükşehir belediyesi itfaiye ekipleri alevlere. Jun 23, 2021 · antalya'nın kepez ilçesi altınova düden mahallesi, antalya caddesi'nde, kuru süs bitkileri serasında saat 12.30 sıralarında yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye gelen itfaiye, rüzgarın da etkisiyle büyüyen yangını güçlükle kontrol altına. 4 yaralı 8 adana valisi süleyman elban, polis uygulama noktasını ziyaret etti 9 Jun 07, 2021 · antalya'nın serik ilçesine bağlı gebiz haciosmanlar mevkisinde, erşan toklu'nun yönetiminde olan kamyonda bilinmeyen bir nedenden dolayı yangın çıktı. Jul 01, 2021 · antalya'da motosikletiyle önce bir otomobile ardından da aydınlatma direğine çarpan 25 yaşındaki kişi yaşamını yitirdi. Akdeniz üniversitesi hastanesinde hemşire olarak görev yapan.